Barcelona tindrà un semàfor ‘Mortadel·lo i Filemó’ en honor a Francisco Ibáñez


L’Ajuntament de Barcelona ha donat llum verda a la iniciativa del professor navarrès, Francisco Ibáñez de posar un semàfor de Barcelona amb els personatges de ‘Mortadel·lo i Filemó’. Segons explica el professor, gran seguidor del dibuixant i caricaturista, Francisco Ibáñez, mort el passat 15 de juliol, la idea, segons comenta al diari ARA, se li va ocórrer durant un viatge a un poble de Dinamarca on va veure que alguns dels semàfors en lloc de vianants tenien vikings.

El que tot va començar amb una idea que va publicar al seu perfil de Twitter (Maestro con ganas) i que poques hores després es va fer viral, per l’acceptació que va tenir entre la gent, ara, s’ha fet realitat. Ahir segons ell mateix ha explicat a La Vanguardia, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, li va trucar per telèfon per dir-li que acceptaven la seva idea: “Hem estat parlant una bona estona i m’ha donat les gràcies per la idea. Diu que, encara que no sigui aquest el procediment habitual, des del consistori han acollit bé el projecte i ho han passat als serveis tècnics per al seu desenvolupament i ubicació”.

A través de Twitter, molts usuaris ja estan donant idees per la ubicació d’aquest semàfor dedicat al ninotaire barceloní. Alguns apunten per la zona de la Millor Biblioteca del món, al districte de Sant Martí, on va viure Francisco Ibáñez.

Tags: Barcelona, Francisco Ibáñez, Mortadel·lo i Filemó

Notícies semblants: