Una gelateria de Catalunya elabora un gelat per a gossos, el Dog Gelato

A l’estiu de l’any passat va obrir a Castelldefels el primer restaurant amb un menú per a gossos  d’Espanya i aquest any una cadena de gelateries italiana, ofereix el Dog Gelato, un gelat elaborat pensant en els gossos. Aquest any que està fent tanta calor, les nostres mascotes també necessiten refrescar-se i que millor que fer-ho amb un bon gelat.

La gelateria Badiani elabora el Dog Gelato amb un nivell de lactosa molt més baix perquè no els hi faci mal als nostres amics de quatre potes. Està fet amb un 96,65% menys de lactosa, a base de crema batuda, rovell d’ou, fibres vegetals, aigua, fructosa, llet sencera i llet en pols. També és apte per a les persones

La gelateria Badiani va obrir la seva primera botiga l’any 1932 al centre de Florencia (Itàlia), l’any 2015 va obrir a Londres i després a Barcelona i a Cadis. Actualment, a Catalunya tenen tres establiments on podrem tastar el Dog Gelato, al carrer Rosselló, 232 de Barcelona, a la plaça d’Octavià, 2, de Sant Cugat del Vallès i al carrer Major, 53 de Palamós. El preu oscil·la entre els 3 i 14 euros.

Tags: Gelats, Gossos

Notícies semblants: