Un policia processat pels fets de l’1 d’Octubre denuncia a una manifestant per abús sexual, per un petó a la boca.


Un policia nacional que està processat per les càrregues que es van produir arran del referèndum de l’1 d’Octubre del 2017, ha denunciat per abús sexual a una dona que se li va acostar i li va fer un petó a la boca. Han hagut de passar set anys i l’episodi del petó de Luis Rubiales a Jenni Hermoso, perquè aquest policia presentés la denúncia, demanant al jutjat que identifiqui a la dona a través d’un vídeo que ha aportat i que dicti ordre d’allunyament.

Els fets van ocórrer l’1 O durant l’operatiu policial en el Departament d’Ensenyament de la Via Augusta de Barcelona. Segons consta en la denúncia, el policia diu que “Allà, una dona desconeguda i de forma supressiva, inopinada, sobtada i no consentida em va fer un petó a la boca, constitutiu d’un delicte contra la llibertat sexual”. “La meva reacció, a més de fàstic, va ser de contenció per l’extrema violència”.

Segons les seves declaracions: “Una dona d’uns 60 anys, s’apropa a mi, m’insulta i en veure que una càmera està pròxima a tots dos, m’agafa amb les dues mans del coll i del casc antidisturbis que portava per anar d’uniforme, immobilitzant-me sorprenentment i apropant el meu cap al seu, per posteriorment petonejar la meva boca amb la seva”.

Segons Europa Press la denúncia es va presentar ahir 11 de setembre davant el jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona per un agent antidisturbis de la policia nacional, demanant la identificació de la dona i una ordre d’allunyament de mil metres i la prohibició de comunicar-se amb ell per cap mitjà. Aquest agent és un dels 45 processats per les actuacions que es van produir durant els fets de l’1 d’Octubre  del 2017.

Tags: 1O, denúncies, policia

Notícies semblants: