ACTUALITAT

Mor Pepe Domingo Castaño, una de les veus més conegudes de la ràdio esportiva


Aquesta matinada ha mort el periodista esportiu i musical, Pepe Domingo Castaño als 80 anys, de forma sobtada a l’Hospital de la Zarzuela de Madrid. Així ho ha anunciat el programa ‘Tiempo de Juego‘ de la Cadena Cope a través del seu perfil de X, amb aquestes paraules: La ràdio ja mai tornarà a sonar igual sense tu”.

Tota una llegenda del periodisme esportiu ens ha deixat avui, després de més de cinquanta anys darrere els micròfons de la Cadena Ser i la Cope. Nascut a Galícia, allà va passar la seva infància i adolescència, fins que va ingressar en un seminari d’Astúries on va estudiar magisteri. Va iniciar la seva carrera professional en el món de la ràdio a Ràdio Galícia en Santiago de Compostel·la fins que l’any 1966 es va traslladar a Madrid, col·laborant en Ràdio Joventut o Ràdio Centro, entre altres, fins que va fitxar per la Cadena Ser l’any 1973, on amb el programa ‘El Gran Musical’, l’any 1975 va rebre el seu primer Ondas. Després va passar al terreny esportiu amb ‘Carrusel Deportivo‘. Més tard va passar a la Cope amb ‘Tiempo de juego‘.

En els darrers anys havia patit un infart que no el va apartar de la ràdio i l’any 2020 la Covid per la qual es va quedar sense veu durant un mes, sí que el va obligar a deixar la ràdio durant uns mesos. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de Pepe Domingo Castaño. Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Pepe Domingo Castaño

Notícies semblants: