CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – All i pebre


Ingredients:

  • 1 kg d’anguiles
  •  1 kg de patates
  •  6 grans d’all
  •  Pebre vermell dolç i un polsim de picant
  •  Pa sec
  •  Vi blanc
  •  Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallar les patates a trossos mitjans, rentar-les i eixugar-les. Fregir-les en una cassola amb oli i un pessic de sal. Quan siguin rosses, abaixar el foc i afegir els alls pelats i trinxats, una bona cullerada de pebre vermell dolç, un polsim de picant i remenar.

Afegim una llesca de pa sec esmicolat, un got de vi blanc, les anguiles netes tallades a trossos i la sal. Deixar coure uns 10 minuts i servir.

Alerta: la sang de l’anguila crua és tòxica, per això millor que ens rentem les mans després de tocar-la. L’anguila és un peix molt relliscós, per agafar-lo bé millor fer-ho amb un paper de cuina.

Tags: Allipebre

Notícies semblants: