Ingredients:
- 1 kg d’anguiles
- 1 kg de patates
- 6 grans d’all
- Pebre vermell dolç i un polsim de picant
- Pa sec
- Vi blanc
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Tallar les patates a trossos mitjans, rentar-les i eixugar-les. Fregir-les en una cassola amb oli i un pessic de sal. Quan siguin rosses, abaixar el foc i afegir els alls pelats i trinxats, una bona cullerada de pebre vermell dolç, un polsim de picant i remenar.
Afegim una llesca de pa sec esmicolat, un got de vi blanc, les anguiles netes tallades a trossos i la sal. Deixar coure uns 10 minuts i servir.
Alerta: la sang de l’anguila crua és tòxica, per això millor que ens rentem les mans després de tocar-la. L’anguila és un peix molt relliscós, per agafar-lo bé millor fer-ho amb un paper de cuina.