Un veí de l’Hospitalet denúncia que vol els rètols que hi ha entre casa seva i la feina en castellà i el consistori accepta.


L’advocat i president de l’entitat antiindependentista, Convivència Cívica Catalana, Angel Escolano Rubio, va denunciar a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat davant el Jutjat del Contenciós, per no tenir els senyals i rètols informatius de trànsit en les dues llengües oficials, castellà i català. El més curiós del cas és que no va demanar que es canviessin tots els rètols de la ciutat, sinó només els que hi ha en el recorregut entre el seu domicili i el seu lloc de treball, la Ciutat de la Justícia de la Gran Via.

L’ajuntament governat pel PSC, ha acceptat i ha canviat els 8 rètols que hi ha en aquest trajecte, afegint el castellà. “Ja tinc tots els senyals entre casa meva i la Ciutat de la Justícia en castellà. Petites batalles que si lliurem tots ens faran guanyar la guerra”, diu l’advocat espanyolista en el seu post de X.

El tema no queda aquí i Escolano ja ha anunciat a través del seu perfil de X que també han denunciat a l’Ajuntament de Barcelona perquè canviïn els senyals que hi ha davant de les seus d’ERC, Junts i el PSC. També està animant a altres ciutadans a què facin el mateix en les seves localitats.

Tags: antiindependentista, castellà, Senyals de trànsit

Notícies semblants: