La Guàrdia Civil vincula a Pep Guardiola amb Tsunami Democràtic


En un dels informes de la Guàrdia Civil sobre Tsunami Democràtic es vincula a Pep Guardiola, actual entrenador del Manchester City, amb aquest moviment que va sorgir a Catalunya, l’any 2019 arran de la sentència dels líders del procés i que és investigat per l’Audiència Nacional per un presumpte delicte de terrorisme. Segons avança Vozpopuli, la Guàrdia Civil el relaciona pel fet d’haver posat la veu a un dels vídeos que va publicitar Tsunami Democràtic i segons els agents, perquè Guardiola “encoratjava a la població catalana a rebel·lar-se contra l’Estat”.

L’Audiència Nacional en el curs de la investigació, va demanar informació al Canadà sobre un dels dominis d’internet que tenia Tsunami Democràtic amb una empresa del país nord-americà i quan les autoritats canadenques van demanar més informació, una de les preguntes que formulaven era “Qui és Josep Guardiola i com saben que estava enviant un missatge en nom de Tsunami Democràtic?”.

Segons afirma la policia judicial en l’informe, Guardiola va tenir una presència notòria “en actes a favor de l’autodeterminació i la ruptura amb l’Estat espanyol ha anat creixent”. També afirmen que l’exjugador i exentrenador del Barça, “és una de les cares més visibles del procés independentista a escala internacional”.

Tags: Pep Guardiola, Tsunami Democràtic

Notícies semblants: