La Casa de les Sabatilles de Barcelona torna a obrir en un altre local


El febrer del 2021 us informàvem que la Casa de les Sabatilles ubicada a la Baixada de la Llibreteria de Barcelona, tancava per un cas d’especulació immobiliària, després de moltes lluites per part del propietari del negoci, va acabar tancant al mes de juny. Ara us hem de donar una bona notícia, aquesta botiga tan emblemàtica de Barcelona amb més de setanta anys d’història torna a aixecar la persiana en un altre local situat al Carrer Sant Pere Més Alt.

Després de dos anys, els propietaris han aconseguit un local de protecció oficial en el barri de Sant Pere, després d’estar uns mesos en un local del barri Gòtic. En declaracions del propietari Joan Carles Iglesias a Betevé, creu que haurà de començar de nou, ja que la nova botiga està lluny de la que va obrir el seu pare als anys 50. “Estem molt llum del nostre espai original com per poder mantenir els clients”, diu, Iglesias.

El que sí que identifica aquesta botiga és el cartell que han posat en la nova ubicació, és el mateix que tenien en l’antiga botiga. Sempre és una bona notícia que no tanquin establiments tan emblemàtics de la ciutat. Esperem que tinguin molta sort.

Un altre comerç emblemàtic de Barcelona a punt de tancar  (13.02.2021)

Tags: Barcelona, Comerç, La Casa de les Sabatilles

Notícies semblants: