Voleu veure el Tió més gran de Catalunya d’aquest any?


Avui els nens i nenes de Sant Andreu de la Barca han pogut gaudir del Tió més gran de Catalunya i com és una tradició només nostra, podem arribar a dir que és el Tió més gran del món.

Fins ara el Tió més gran del nostre país era el que cada any als voltants de la Puríssima, munta una empresa de serveis forestals de la zona a la carretera de Vilafranca del Penedès a la Munia, un Tió de 9 metres de llarg, amb una cara d’1,30 metres i unes sis tones de pes. Tothom que als voltants de Nadal passa per aquesta carretera, no pot estar-se de parar i fer-ne una foto.

Aquest any que l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha reptat a l’alcalde de Vigo, Abel Caballero per veure qui posava l’arbre més alt del país, Sant Andreu de la Barca amb el seu alcalde Marc Giribet, pot estar orgullosa de tenir el Tió més gran de Catalunya, un Tió inflable de 14 metres de llarg i 7 metres d’alçada.

Durant tot el matí que s’ha celebrat la Fira de Nadal que cada any organitza aquesta ciutat del Baix Llobregat, tots els infants han pogut gaudir de les cagades d’aquest Tió gegant, enduent-se cap a casa un barret de Papà Noel i unes llaminadures.

Tags: Tió més gran

Notícies semblants: