Cancel·lada la Copa del Món d’Esquí Alpí que s’havia de fer a La Molina, per manca de neu.


La Copa del Món d’Esquí Alpí que organitza la Federació Internacional d’Esquí (FIS) des de la temporada 1966/1967 i que cada any es disputa en diferents estacions d’esquí d’arreu del món, ha suspès la competició que s’havia de fer entre el 12 i 17 de gener a La Molina, per manca de neu a l’antiga pista Barcelona, redenominada l’any passat com a Estadi Lluís Breitfuss en honor de l’esquiador barceloní del mateix nom, que ens va deixar el maig passat als 54 anys.

Segons informa el portal Viulacerdanya.cat, la pista Estadi Lluís Breitfuss “no compta amb els gruixos considerables de neu que requereixen aquestes proves”. En un principi s’havia pensat a posposar les dates, però per problemes d’agenda dels esportistes, no ha estat possible.

A causa del canvi climàtic, les pistes catalanes d’esquí cada dia tenen menys neu i en els pròxims anys no seria gens estrany que no es poguessin disputar grans competicions en el nostre país.

Tags: Copa del món esquñi, La Molina

Notícies semblants: