ACTUALITAT

Danone vol tancar la planta de Parets del Vallès on treballen 157 persones.


Danone ha comunicat avui mateix al Comitè d’empresa la seva intenció de tancar la factoria de Parets del Vallès on actualment treballen 157 persones, a causa de la caiguda en les vendes que estan patint darrerament. Per part dels sindicats ja han anunciat que faran mobilitzacions en contra d’aquesta decisió, mentre l’empresa afirma que estan disposats a parlar per tal de minimitzar l’impacte que el tancament produiria en els treballadors i negociar les condicions.

La causa és la caiguda de vendes que han experimentat principalment en els productes que s’elaboren a Parets, com OikosActivia i Alpro, que des d’aquí s’exporten a països com Portugal, Regne Unit o Irlanda. La companyia francesa ha emès un comunicat dient: “Danone Espanya ha comunicat a la representació legal dels treballadors de Parets del Vallès que, després d’un període profund d’anàlisi, ha pres la decisió d’iniciar un procés de diàleg al voltant de la proposta d’intenció de cessament d’activitat de la fàbrica”.

Danone va néixer al barri del Raval de Barcelona, ara fa més de cent anys . Recordem la seva història.  ​👇

Tags: Danone, tancaments

Notícies semblants: