VOX no vol que Rosalia faci campanya per a fomentar el vot dels joves a les eleccions europees.


El fins ara vicepresident d’acció política de VOX, Jorge Buxadé ha fet una consulta a la Comissió Europea arran de la voluntat d’aquesta Comissió de contractar artistes joves com Rosalia o Taylor Swift, per tal de fomentar el vot dels joves a les eleccions europees que se celebraran el pròxim mes de juny.

En la carta que ha publicat a X, Buxadé pregunta a la Comissió quan estan disposats a pagar a aquestes artistes milionàries i quines mesures pensen prendre per què aquestes persones famoses no “manipulin als joves amb les seves opinions polítiques” i no els influeixin amb les seves ideologies.

Continua fent referència al que va opinar Rosalia l’any 2019 sobre el seu partit. Els hi recorda que la cantant catalana, “va insultar greument al tercer partit d’Espanya, arran del resultat electoral del novembre del 2019”. Rosalia va publicar diversos tuits en els quals deixava clara la seva opinió sobre el partit d’ultradreta. El més clar de tots era el que deia: Fuck Vox”, que podríem traduir al català com “A la merda VOX” i al que el partit li va contestar: “Només els milionaris amb avions privats com tu, poden permetre’s el luxe de no tenir pàtria”.

Està clar el perquè a VOX no li agrada que Rosalia faci campanya, però també els retreu que contractin una cantant nord-americana per unes eleccions europees.

Tags: Rosalia, VOX

Notícies semblants: