Nova polèmica per l’amnistia amb una falla de Puigdemont i Pedro Sánchez representant una escena sexual.

Si l’altre dia va ser una comparsa amb una ‘chirigota‘ dels carnavals de Cadis, en la que feien una crítica a Pedro Sánchez per la llei de l’amnistia, o fa unes setmanes el ‘Pelelemon‘ d’una figura de Carles Puigdemont que van cremar en una foguera a Jaén, ara el tema arriba a les Falles de València amb un ninot on es reprodueix una escena sexual entre Pedro Sánchez i Carles Puigdemont, tapats amb una estelada, sobre un coixí que diu amnistia que reposa damunt la bandera d’Espanya i uns quants preservatius llençats, que voldrien representar als quatre partits que han donat suport a la investidura del president del govern central, Sumar, PNB, ERC i Bildu.

A la imatge també es pot veure a Abascal de VOX i Feijóo del PP, que intenten aixecar l’estelada per veure que fan Sánchez i Puigdemont, fent referència al fet que els dos partits volen saber el que amaguen els dos sobre els acords a què han arribat. La falla obre de l’artista Toni Fornes, es pot veure a l’Exposició del Ninot que s’inaugurarà demà al Museu de Ciències Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Sembla que aquest any Sánchez Puigdemont seran els grans protagonistes de les Falles de València. Aquesta no és l’única imatge dels dos polítics, una altra representa un dinar entre ells dos en un restaurant italià recreant l’escena de menjar espaguetis de la Dama i el Vagabund o una altra de Pedro Sánchez amb un samurai tallant la Constitució espanyola en dos trossos amb una catana.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Toni Fornes (@toni_fornes)

Tags: Falles, Puigdemont, Sánchez, València

Notícies semblants: