Lluís Llach es presentarà a les eleccions del secretariat nacional de l’ANC


El cantautor i exdiputat català, Lluís Llach, ha anunciat que es presentarà a les eleccions del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), “amb ganes de fer feina i que ens hi trobem molta gent per a seguir la lluita d’aquests temps que vindran”, segons ell mateix publica en el seu perfil de X.

També ha volgut puntualitzar a través de la mateixa xarxa, que això no vol dir que es presenti a la presidència de l’ANC, “això ho decideix el conjunt del secretariat nacional segons cregui convenient”. Les eleccions se celebraran entre el 14 i 18 de maig, el 23 es proclamaran els resultats i el 25 se celebrarà l’acte constituent de la nova direcció a Vilafranca del Penedès.

L’entitat, dirigida actualment per Dolors Feliu, fa unes setmanes va votar si presentava una ‘llista cívica’ a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, proposició a la qual Lluís Llach s’oposava. El cantautor també va deixar el Consell de la República, després que Carles Puigdemont entrés en negociacions amb el govern central per la investidura.

Tags: ANC, Lluñis Llach

Notícies semblants: