Polèmica a una discoteca de Salou per posar l’himne de la Falange, el ‘Cara al Sol’.


Durant una festa celebrada aquesta Setmana Santa en la discoteca ‘Enjoy Salou’ de la localitat tarragonina, Claudio Bermejo, el polèmic DJ. conegut com el Dandy de Barcelona, va tocar al piano els primers acords de l’himne de la Falange, el ‘Cara el Sol’. Malgrat que els responsables de la sala el van aturar, el públic assistent va continuar cantant la cançó falangista.

El que més sorprèn d’aquesta actuació és que la major part del públic que hi havia a la sala era molt jove, però es coneixia la cançó que va continuar cantant. Ràpidament, les imatges s’han fet virals a les diferents xarxes socials amb tota mena de comentaris, des que és un enaltiment del franquisme fins altres que opinen que simplement és llibertat d’expressió.

Claudio Bermejo no amaga el seu pensament polític, no és el primer cop que causa polèmica per alguns dels seus comentaris o actuacions, per això és conegut com el Dj. polèmic. En una ocasió, davant un control de trànsit efectuat per la Guàrdia Civil, va xiular i cridar ‘Viva Espanya’ davant els agents, cosa que li va costar 500 € de multa per desacatament a l’autoritat.

Tags: Cara el Sol, Dandy Barcelona, Franquismo

Notícies semblants: