Un vi català el més admirat del món en els premis ‘The World’s Most Admired Wine Brand 2024’


Com cada any, la prestigiosa revista britànica Drinks Internacional ha elaborat un rànquing amb les 50 marques de vi més admirades del món i en la llista d’enguany  una marca catalana ocupa el primer lloc, la Familia Torres del Penedès, amb una història de 150 anys i cinc generacions dedicades al vi i la vinya. Segons la revista aquest reconeixement se li concedeix “pel seu lideratge en sostenibilitat, la qualitat i la consistència dels seus vins i la fortalesa de la seva marca en tot el món”.

Familia Torres també és la marca de vins més admirada d’Europa i la que ha ocupat més vegades el primer lloc en el rànquing de la revista Drinks, de les 14 edicions d’aquests premis, en set ocasions ha estat la marca més ben valorada. Segons el director de la revista, Shay Waterworth, “Familia Torres és el productor de més èxit en la història del nostre rànquing. L’empresa no només elabora vins de classe mundial, sinó que el nostre panell de jutges admira la marca pel seu paper inspirador en la lluita contra el canvi climàtic i per liderar el sector del vi cap al futur. Enhorabona a la família i a tots els enòlegs de Familia Torres”.

A més de Família Torres altres marques espanyoles també estan presents en aquest rànquing: Faustino, Campo Viejo, Vega Sicilia, Protos, Ramon Bilbao, Marqués de Riscal, CVNE i La Rioja Alta.

Tags: Millors vins

Notícies semblants: