La cantant britànica-albanesa Dua Lipa tria Barcelona per gravar el seu nou videoclip

Foto: Captura Youtube

La cantant britànica-albanesa Dua Lipa ha triat la ciutat de Barcelona i més concretament les piscines Municipals de Montjuïc per a gravar el videoclip del seu nou tema ‘Illusion que s’ha publicat aquesta matinada a les xarxes socials. Ja fa dies que es va poder veure la cantant passejant per Barcelona amb la seva parella, l’actor i model  Callum Turner, amb motiu de la gravació del videoclip.

Illusion‘ és un dels temes del seu tercer àlbum que porta per nom ‘Radical optimism i que sortirà a la llum el pròxim 3 de maig. Tot el vídeo està gravat a les piscines amb l’aigua com a protagonista, escenes en els trampolins o grans escales, envoltada de nedadors i ballarins, i amb ‘l’skyline’ de la ciutat de Barcelona de fons.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials dels fans catalans de la cantant britànica-albanesa, agraint que hagi triat la Ciutat Comtal com a protagonista del seu videoclip. Dua Lipa va actuar ahir dijous en un concert privat per la convenció global de McDonald’s que se celebrava aquesta setmana a Barcelona. Ha estat el primer cop que McDonald’s surt dels Estats Units per a celebrar la seva convenció global, l’esdeveniment  ha reunit uns 18.000 treballadors i franquiciats de la marca, aquest cop al nostre país.

Tags: Barcelona, Dua Lipa

Notícies semblants: