Mor a Girona, Núria Casamajó, la mare del president Carles Puigdemont.


Aquesta matinada ha mort a l’hospital Josep Trueta de Girona, Núria Casamajor, la mare de Carles Puigdemont. Ha estat el mateix president qui ha volgut donar la notícia a través d’un post de X, amb aquestes paraules: “Aquesta matinada s’ha mort la mare, la Núria Casamajó i Ruiz. Tots els meus germans han pogut estat al seu costat fins al final, i no li ha faltat l’escalf ni l’excel·lent tracte humà i professional del personal dels hospitals @htrueta i @iasgirona. Se n’ha anat massa aviat; tanmateix, la mà de la meva filla ha estat també la meva i d’alguna manera jo també hi era present. Ha tingut una vida plena, i se n’ha anat sense patir. Que descansi en pau”.

Malauradament, el president Puigdemont no podrà acomiadar-se de la seva mare, com tampoc ho va poder fer del seu pare que va morir l’any 2019 quan ell ja feia dos anys que havia marxat de Catalunya. Des d’aquí volem donar el nostre més sincer condol al president i a tota la seva família. Descansi en pau, que la terra li sigui lleu.

Tags: mare, Morts, Puigdemont

Notícies semblants: