L’emblemàtic Tren Granota ja torna a circular entre les Planes, Sabadell i Terrassa


L’any passat, després de vint-i-set anys aturat, l’emblemàtic Tren Granota va tornar a circular entre les Planes, Sabadell i Terrassa. El conegut com a Tren Granota pel seu color verd i els grans focus del davant que semblen els ulls d’aquest amfibi, va ser construït en plena postguerra en un taller de Sarrià i posat en funcionament per primer cop l’any 1944 fins a l’any 1996 que va ser substituït per altres més moderns. Eren de la sèrie UT-400 amb seients de fusta i quan els van retirar de la circulació 27 unitats es van vendre als ferrocarrils de Cuba, altres els van adaptar i tres es van guardar per a preservar la història del ferrocarril a Catalunya.

Des de l’any passat tornen a circular com a tren turístic en determinades dates. Aquest any ho fa des del 7 d’abril a l’1 de desembre de 2024. Es pot utilitzar un bitllet integrat per a les zones tarifàries corresponents segons l’origen i el destí del trajecte o un bitllet senzill de FGC. Podeu consultar horaris i recorreguts 👉​ aquí.

Tags: Tren granota

Notícies semblants: