Mor l’exentrenador del Barca i campió del món amb Argentina César Luis Menotti.


Ahir va morir César Luis Menotti, entrenador del Barça per dues temporades, 1982-1983 on va aconseguir guanyar la Lliga i la Copa del Rei i 1983-1984 on va guanyar la Supercopa. Menotti tenia 85 anys i la mort ha estat a causa d’una greu anèmia que no va poder superar. L’argentí va ser campió del món amb la selecció argentina l’any 1978, sense Maradona a qui no li va caure gaire bé que el deixes fora de participar en aquell mundial.

Menotti va començar com a jugador, però els grans èxits de la seva carrera en el món del futbol els va obtenir com a entrenador. Era conegut com ‘El Flaco‘ per la seva extrema primesa per l’altura que tenia. Després d’entrenar diversos equips argentins i una temporada a l’Atlètic de Madrid, l’Associació del Futbol Argentí el va nomenar director de Seleccions Nacionals.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de César Luis Menotti. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Menotti, Morts

Notícies semblants: