RAC1 anuncia que Xavi Hernández deixarà el Barça


L’emissora catalana de ràdio, RAC1, anuncia que Xavi Hernández no serà l’entrenador del Barça la temporada que ve a instàncies del president Laporta, malgrat l’anunci de fa unes setmanes de què continuaria i la victòria ahir a Almeria. Exactament diu: “HO AVANÇA @elmonarac1 – Laporta ha decidit que Xavi NO serà l’entrenador del Barça la temporada que ve”.

Segons sembla Laporta i Deco estan enfadats amb Xavi per les darreres declaracions que va fer l’entrenador dient que la situació econòmica del club és molt difícil i fa que sigui complicat lluitar contra altres equips de primera línia, nomenant el Real Madrid i la competició europea. Xavi va dir que fa vint-i-cinc anys l’entrenador demanava que fitxessin un jugador i un altre i no hi havia problema, avui dia això és impossible per la situació econòmica del FC Barcelona. Ahir ni Deco ni el president van viatjar a Almeria per acompanyar l’equip com fan normalment.

Ara només cal que es confirmi la notícia i saber qui serà el pròxim entrenador del Barça. Segon apunta RAC1 podria ser Rafa Márquez, l’actual entrenador del Barça Atlètic.

Tags: BARÇA, Xavi Hernandez

Notícies semblants: