CUINA

Recepta de Cuina, com es fa – Calamars fregits amb maionesa.


Ingredients:

  •  4 calamars mitjans
  •  200 grams de farina de cigrons
  •  Una llimona
  •  Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
  •  Salsa maionesa per acompanyar

Preparació:

Netegem i tallem els calamars en forma d’anelles d’un centímetre aproximadament. Els rentem i sobretot perquè quedin cruixents, s’han d’assecar molt bé amb un drap o paper de cuina. Salpebrem i els passem per la farina de cigrons.

En una paella amb abundant oli els anem fregint en grups petits perquè no s’amunteguin i quedin ben cruixents. Quan estiguin una mica daurats els anem traient, deixant sobre paper de cuina per eliminar l’excés d’oli.

Servim calents acompanyats de salsa maionesa i llimona.

Tags: Calamars fregits

Notícies semblants: