Jordi Sánchez no s’acollirà a Llei d’Amnistia.

En una entrevista a Europa Press, l’expresident de l’ANC, Jordi Sánchez, diu que no s’acollirà a Llei d’Amnistia, perquè confia més en el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH), que en la justícia espanyola. Sánchez també va pregar que ningú demanés l’indult per a ell, pel mateix motiu, creu que l’indult i l’amnistia són el mateix, “no em semblen malament, però no és la meva guerra”, afirma.

L’exsecretari general de Junts x Catalunya, confia que el seu cas es resolgui en els dos processos que té oberts i admesos a tràmit pel TEDH i si aquest tribunal li dona la raó, la justícia espanyola haurà d’anul·lar la sentència per la qual va ser condemnat a nou anys de presó.

També afirma que creu que no serveix de res raonar amb el Tribunal Suprem espanyol, perquè des del principi han fet el que han volgut, “han aplicat el que han volgut des del minut u”.

Tags: Amnistia, Jordi Sánchez

Notícies semblants: