ACTUALITAT

Cola-Cao i Cacaolat s’uneixen per formar l’empresa de batuts més gran de l’Estat.


Idilia Foods, propietària de Cola-Cao, la marca de cacau soluble nascuda al barri de Gràcia de Barcelona l’any 1945, ha adquirit el 50% de Cacaolat, una altra marca també nascuda a Barcelona l’any 1933 i que ara pertany al grup Damm. Amb aquesta adquisició el grup passarà a ser l’empresa de batuts més gran de l’Estat.

Cacaolat continuarà operant independentment de Cola-Cao i els seus productes es continuaran elaborant a la planta de Santa Coloma de Gramenet.  A més incorporaran la comercialització i distribució dels productes ColaCao EnergyColaCao Shake i Okey. La idea és “accelerar encara més el creixement en el mercat dels batuts lactis en l’àmbit nacional i internacional”, segons diu el comunicat.

Recordem la història de les dues empreses nascudes a Barcelona 👇​

La Granja Viader on va néixer Cacaolat 

Cola-Cao va néixer a la Vila de Gràcia – Coneix la seva història

Tags: Cacaolat, Cola-Cao

Notícies semblants: