El Corte Inglés obre un supermercat a la Diagonal de Barcelona. El primer supermercat a peu de carrer.

Ara fa tres anys El Corte Inglés de l’avinguda Diagonal de Barcelona, a tocar de la plaça Francesc Macià, tancava portes després de vint-i-vuit anys en funcionament. Ahir en aquest mateix edifici, El Corte Inglés va obrir el primer supermercat a peu de carrer, al que es pot accedir directament des del carrer. Amb aquesta iniciativa la cadena de grans magatzems amb més de vuitanta anys d’història, vol apostar fort per créixer en el sector de l’alimentació a Catalunya i en el futur vol obrir més supermercats independents dels seus establiments comercials.

Més de 2.400 m² distribuïts en dues plantes de l’avinguda Diagonal, 471 de Barcelona. A la planta baixa trobem la botiga Gurmet, el selecte celler i el forn Baluard. També una zona de bar per poder degustar les diferents tapes que elaboren. A la planta inferior, el supermercat amb productes frescos, envasats i una gran oferta de plats preparats.

Un total de 123 treballadors s’han incorporat a aquest nou projecte de El Corte Inglés que també ofereix aparcament gratuït pels clients amb targeta de compra de l’empresa i el servei de recollida de la comanda efectuada per internet (Click & Car) o l’entrega a domicili. L’horari és de 9:00 a 21:00 hores i diumenges fins al 15 de setembre de 12:00 a 20:00 hores.

Notícies relacionades: El Corte Inglés de Francesc Macià tanca definitivament després de 28 anys. (17.01.2021)

Tags: El Corte Inglés, Francesc Macià, Supermercat

Notícies semblants: