🎥 Emotiva trobada entre Juan Carlos Unzué i els jugadors del seu primer equip l’Osasuna

Foto: Captura del vídeo del C. A. Osasuna

Ara fa poc més d’un any que Juan Carlos Unzué, exporter del Barça va anunciar a l’Auditori del Camp Nou que deixava el món del futbol perquè li havien detectat ELA (Esclerosis Múltiple Amiotròfica). Ahir va voler anar a visitar els nois del primer equip on va jugar com a porter, l’Osasuna de Pamplona, la seva ciutat natal.

Una emotiva visita que l’actual entrenador del club navarrès li va demanar a Unzué. En ella va recordar que l’any 1982 amb quinze anys va arribar al juvenil de l’Osasuna i d’allà va anar pujant fins al primer equip on va jugar tres temporades del 1985 al 1988. Després va venir al FC Barcelona, però va acabar la seva trajectòria com a porter de nou a l’Osasuna on va penjar els guants.

En la xerrada que va tenir amb els jugadors un animat Juan Carlos Unzué, ja en cadira de rodes, qualificant la seva malaltia com a cabrona, els hi va dir que tenia dos suggeriments, una petició i un desig:

Suggeriments:

Sempre que tingueu problemes, un dia dolent, compartiu-lo amb algú, sempre hi ha algú disposat a escoltar.

Ser valents, agosarats per complir els vostres desitjos. No us quedeu amb aquell pensament de: Si hagués fet…

Petició: Quan tingueu una derrota, un dia dolent, recordar-vos de mi, que fa quatre dies estava en actiu i avui estic en una cadira de rodes. Recordeu-vos del cabrón de la silla de ruedas“.

Desig: Que gaudiu de l’entrenament i que demà sortiu a guanyar.

Juan Carlos Unzué mesos enrere quan es va aprovar la Llei de l’Eutanàsia, va comentar la notícia agraint aquesta mesura, però recordant que a més d’una mort digna, també s’ha de tenir en compte que hem de tenir una qualitat de vida digna fins a l’últim moment.

Els actuals porters del primer equip de l’Osasuna, Sergio Herrera i Juan Pérez, li van regalar una samarreta amb el dorsal 1 i el seu nom així com el llibre del centenari del club on figura ell com a part de la història del club de Pamplona.

Notícies relacionades:

Unzúe anuncia que té ELA i deixa el futbol (18.06.2020)

Tags: BARÇA, ELA, Juan Carlos Unzue, Osasuna

Notícies semblants: