Ingredients:
- 150 grams de carn picada de vedella
- 150 grams de carn picada de porc
- Un ou
- Dues llesques de pa de motlle sense crosta, remullades en llet
- Un gra d’all i una mica de julivert
- Sal, pebre negre i un polsim de canyella en pols
- 1/4 de brou de l’escudella
- Farina
- Enciam
- Una ceba
- Un tomàquet d’amanir
- Formatge en làmines fines
- Cogombres
- Uns fulls d’alfàbrega per decorar
Preparació:
En un bol, posem la carn picada de vedella i porc, afegim sal, pebre negre i l’all i julivert ben trinxat.
Remenem bé la carn i afegim l’ou, continuem pastant i afegim la molla del pa remullat en llet, ben escorreguda i un polsim de canyella en pols.
Ho treballem tot amb les mans fins que quedi tot amalgamat. Llavors amb l’ajuda d’un motlle rodó fem les hamburgueses i les escaldem amb una mica del brou de l’escudella, només escaldar, màxim 30 segons.
Les assequem amb paper de cuina i les acabem de fer a la planxa amb una mica d’oli.
Muntar els entrepans amb enciam, cogombre, l’hamburguesa i al damunt tomàquet, arets de ceba i una làmina de formatge.