Recepta de Cuina, Com es fa – Roses de de pasta de full i poma per Sant Jordi


Ara que s’acosta Sant Jordi podeu anar pensant a fer aquesta recepta.

Ingredients:

  • Dues pomes vermelles
  • Una llimona
  • Dues cullerades de melmelada (el gust que vulgueu)
  • Una làmina de pasta de full
  • Farina
  • Sucre negre
  • Canyella
  • Sucre lustre

Preparació:

Rentem i tallem les pomes per la meitat i a continuació fem làmines molt fines.

Les posem en un bol amb aigua i una mica de suc de llimona i ho posem al microones uns 7 minuts, perquè s’estovin i es puguin manipular.

En un altre bol posem dues cullerades de melmelada i una mica d’aigua i ho deixem 1 minut al microones.

Agafem una pasta de full rectangular i l’estirem amb un polsim de farina perquè no s’enganxi a la taula i la tallem en sis tires, separem les tires i les pintem amb la melmelada i una mica de sucre negre pel damunt.

Ara ja podem posar les làmines de poma unes sobreposades a les altres i les enrotllem fins que tinguin una forma de rosa.

Les posem en un motlle de magdalenes, posem un polsim de canyella per damunt i les fiquem al forn uns 30 minuts a 140 graus, els primers 20 amb foc amunt i baix i els últims 10 minuts només baix.

Per servir espolsar una mica de sucre llustre per damunt.

En aquest vídeo ens ho expliquen pas a pas.