Ara que s’acosta Sant Jordi podeu anar pensant a fer aquesta recepta.
Ingredients:
- Dues pomes vermelles
- Una llimona
- Dues cullerades de melmelada (el gust que vulgueu)
- Una làmina de pasta de full
- Farina
- Sucre negre
- Canyella
- Sucre lustre
Preparació:
Rentem i tallem les pomes per la meitat i a continuació fem làmines molt fines.
Les posem en un bol amb aigua i una mica de suc de llimona i ho posem al microones uns 7 minuts, perquè s’estovin i es puguin manipular.
En un altre bol posem dues cullerades de melmelada i una mica d’aigua i ho deixem 1 minut al microones.
Agafem una pasta de full rectangular i l’estirem amb un polsim de farina perquè no s’enganxi a la taula i la tallem en sis tires, separem les tires i les pintem amb la melmelada i una mica de sucre negre pel damunt.
Ara ja podem posar les làmines de poma unes sobreposades a les altres i les enrotllem fins que tinguin una forma de rosa.
Les posem en un motlle de magdalenes, posem un polsim de canyella per damunt i les fiquem al forn uns 30 minuts a 140 graus, els primers 20 amb foc amunt i baix i els últims 10 minuts només baix.
Per servir espolsar una mica de sucre llustre per damunt.
En aquest vídeo ens ho expliquen pas a pas.