Recepta de Cuina, Com es fa – Llobarro al forn


Ingredients:

  • Un llobarro per persona.
  • Una patata mitjana per persona.
  • 1 got de vi blanc.
  • El suc d’una llimona.
  • Una rodanxa de llimona.
  • Sal, pebre, una picada d’all i julivert i un polsim de pa ratllat.

Preparació:

En una plata de forn, posar un bon raig d’oli d’oliva i fer un llit amb la patata tallada a rodanxes i per damunt afegir una mica de sal i pebre negre.

Salar el llobarro, ficar la rodanxa de llimona dins i posar-lo damunt el llit de patates.

Afegir el vi blanc i 3 cullerades d’aigua.

Tapar amb paper d’alumini, fer-li uns foradets perquè respiri i ficar-ho al forn preescalfat a 200 graus uns 15 minuts.

Retirar del forn i posar per damunt la picada d’all i julivert amb una miqueta de pa ratllat i gratinar 5 minuts.