Recepta de Cuina, Com es fa – Lasanya de pernil dolç i formatge


Ingredients:

  • Un paquet de làmines de lasanya.
  • 16 trossos de pernil dolç.
  • 16 làmines de formatge cheddar.
  • Formatge ratllat per gratinar.
  • Orenga.
  • Sal i oli d’oliva.

Per la beixamel:

  • Farina
  • Llet
  • Mantega
  • Nou moscada
  • Sal

Preparació:

En un cassó amb aigua bullent, una mica d’oli i sal, feu coure les plaques de la lasanya uns 15 minuts.

Un cop fredes i escorregudes, preparar una plata de forn untada amb mantega i posar una plaça de lasanya, una de pernil un altre de lasanya i un altre de formatge, repetir així dues o tres vegades.

Per fer la beixamel, posar dues cullerades grans de mantega, quan estigui desfeta, afegir dues cullerades de farina, remenant contínuament. Anar afegint la llet a poc a poc, fins a obtenir una crema

Posar-hi sal i una mica de nou moscada.

Cobriu la lasanya amb la beixamel i escampar per damunt formatge ratllat i miquetes de mantega.

Ficar-ho al forn preescalfat per gratinar.