Ingredients:
- Un paquet de làmines de lasanya.
- 16 trossos de pernil dolç.
- 16 làmines de formatge cheddar.
- Formatge ratllat per gratinar.
- Orenga.
- Sal i oli d’oliva.
Per la beixamel:
- Farina
- Llet
- Mantega
- Nou moscada
- Sal
Preparació:
En un cassó amb aigua bullent, una mica d’oli i sal, feu coure les plaques de la lasanya uns 15 minuts.
Un cop fredes i escorregudes, preparar una plata de forn untada amb mantega i posar una plaça de lasanya, una de pernil un altre de lasanya i un altre de formatge, repetir així dues o tres vegades.
Per fer la beixamel, posar dues cullerades grans de mantega, quan estigui desfeta, afegir dues cullerades de farina, remenant contínuament. Anar afegint la llet a poc a poc, fins a obtenir una crema
Posar-hi sal i una mica de nou moscada.
Cobriu la lasanya amb la beixamel i escampar per damunt formatge ratllat i miquetes de mantega.
Ficar-ho al forn preescalfat per gratinar.