Ingredients:
- Dues patates grans.
- Una ceba mitjana.
- Un moniato.
- Un carabassó.
- Un gra d’all i una mica de julivert.
- 6 ous grans.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva.
Preparació:
Tallar les patates, el moniato i el carabassó a daus petits i posar-ho a fregir en una paella amb abundant oli.
Afegir la ceba tallada ben petita i quan quasi estigui tot ben fet, posar l’all i julivert ben trinxadet.
Escórrer i reservar.
Batre els ous i afegir la patata, moniato, carabassó, remenar i deixar reposar uns 10 minuts.
Posar-ho tot en una paella amb una mica d’oliva, prèviament escalfat.
Remenar la paella fins que qualli, baixar el gas i tombar la truita amb ajuda d’un plat, si no teniu la paella per fer truites.
Anar fent a poc a poc amb el foc baix, tombant unes quantes vegades fins que estigui dauradeta i feta per dins. Punxeu un escuradents i si surt net, ja està feta.
Attachments area.