CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Truita Tricolor

Ingredients:

  • Dues patates grans.
  • Una ceba mitjana.
  • Un moniato.
  • Un carabassó.
  • Un gra d’all i una mica de julivert.
  • 6 ous grans.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva.

Preparació:

Tallar les patates, el moniato i el carabassó a daus petits i posar-ho a fregir en una paella amb abundant oli.

Afegir la ceba tallada ben petita i quan quasi estigui tot ben fet, posar l’all i julivert ben trinxadet.

Escórrer i reservar.

Batre els ous i afegir la patata, moniato, carabassó, remenar i deixar reposar uns 10 minuts.

Posar-ho tot en una paella amb una mica d’oliva, prèviament escalfat.

Remenar la paella fins que qualli, baixar el gas i tombar la truita amb ajuda d’un plat, si no teniu la paella per fer truites.

Anar fent a poc a poc amb el foc baix, tombant unes quantes vegades fins que estigui dauradeta i feta per dins. Punxeu un escuradents i si surt net, ja està feta.
Attachments area.

Tags: Altres

Notícies semblants: