CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Torrades de Santa Teresa amb maduixes

Ingredients:

  • Dues llesques de pa per persona
  • Llet i nata per muntar a parts iguals
  • Dos ous
  • Pell de llimona
  • Canyella en branca
  • Canyella en pols
  • Sucre
  • Maduixes.

Preparació:

Coure la llet amb dos canons de canyella i la pell d’una llimona. Quan es refredi la posem en un bol i la tapem i ho deixem a la nevera 1/2 hora.

Mullar bé el pa amb la llet submergint-lo en el bol i deixant que s’embegui força. Les rodanxes molles les anem deixant en un plat perquè escorrin una mica.

Batem els ous i anem passant cada rodanxa molla amb la llet per l’ou i les anem fregint en una paella amb dos dits d’oli ben calent. Quan estiguin fregits els deixem en un plat amb paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.

Després en un plat barregem el sucre amb la canyella en pols i agafem les torrades i les anem passant pel sucre com si les arrebosséssim i les anem deixant en una plata.

Es poden acompanyar amb unes maduixes saltejades a la paella amb una mica de sucre i una cullerada de vinagre de Mòdena.

Tags: Altres

Notícies semblants: