Ingredients pel pa de pessic:
- 100 grams de sucre
- Dos ous
- 115 grams de mantega
- 70 grams de xocolata del 70% de cacau
- 60 grams de farina
Ingredients per la mousse:
- 80 grams de nata líquida
- 125 grams de xocolata
- Dos rovells d’ou
- 250 grams de nata per muntar
- Ous de xocolata per decorar
Preparació del pa de pessic:
Barrejar els ous i el sucre.
Afegir la mantega i la xocolata i escalfar fins que es desfaci i tingueu una pasta homogènia.
Incorporar els ous i el sucre i després la farina.
Posar-ho en un motlle i deixar-ho 8 minuts al forn a 180 graus.
Un cop fred ficar-ho a la nevera.
Preparació de la mousse:
Bullir la nata líquida i afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci.
Incorporar dos rovells d’ou i la nata muntada.
Posar la mousse sobre el pa de pessic i deixar refredar a la nevera
Decorar amb ous de xocolata i confetis de colors.