CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Mona de Pasqua

Ingredients pel pa de pessic:

  • 100 grams de sucre
  • Dos ous
  • 115 grams de mantega
  • 70 grams de xocolata del 70% de cacau
  • 60 grams de farina

Ingredients per la mousse:

  • 80 grams de nata líquida
  • 125 grams de xocolata
  • Dos rovells d’ou
  • 250 grams de nata per muntar
  • Ous de xocolata per decorar

Preparació del pa de pessic:

Barrejar els ous i el sucre.

Afegir la mantega i la xocolata i escalfar fins que es desfaci i tingueu una pasta homogènia.

Incorporar els ous i el sucre i després la farina.

Posar-ho en un motlle i deixar-ho 8 minuts al forn a 180 graus.

Un cop fred ficar-ho a la nevera.

Preparació de la mousse:

Bullir la nata líquida i afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci.

Incorporar dos rovells d’ou i la nata muntada.

Posar la mousse sobre el pa de pessic i deixar refredar a la nevera

Decorar amb ous de xocolata i confetis de colors.

Tags: Altres

Notícies semblants: