Ingredients:
- Una caixa de canelons.
- 150 grams de tonyina en oli d’oliva.
- 100 grams de cranc.
- Dos ous.
- Tomàquet fregit.
- Maionesa i salsa rosa.
- Pebrot del “piquillo”.
- Olives farcides de pebrot vermell.
- Enciam.
- Sal, oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Bullir els canelons en abundant aigua salada, 15 minuts. Escórrer i assecar amb un drap.
Coure els ous en aigua amb sal uns 10 minuts. Jo li poso unes gotes de vinagre perquè no es trenquin. Deixar-los refredar.
En un bol, barrejar la tonyina, el cranc, els ous, dos pebrots del “piquillo”, tot ben trinxat.
Afegir dues cullerades de maionesa i remenar bé.
Omplir els canelons amb aquesta massa.
En un plat o safata fer un fons d’enciam amanit i posar els canelons al damunt.
Guarnir amb maionesa, salsa rosa i olives farcides de pebrot vermell.