Ingredients:
- Una cua de rap de 1.250 grams
- Una ceba grossa
- 4 llagostins per persona
- Pebre vermell dolç
- Farigola
- Llorer
- Oli d’oliva verge extra, sal i pebre blanc.
Preparació:
Agafeu el rap i traieu-li la pell i l’espina central. Lligueu-lo amb fil perquè torni a tenir la forma original. Tot això ho podeu demanar a la peixateria.
Salpebrar-lo i ruixar-lo amb oli. I com si l’enfarinéssim, però en lloc de farina, utilitzarem pebre vermell dolç, donant-li unes quantes voltes perquè quedi ben untat per totes bandes.
En una safata de forn, poseu la ceba tallada a tires fines, la farigola i el llorer i el rap al damunt, afegir una mica d’oli.
Introduir la safata al forn, prèviament escalfat, i deixar que es cogui a temperatura mitjana.
Quan el peix estigui a punt, traieu-lo i deixar refredar.
Damunt la ceba posar els llagostins, deixar uns 5 minuts per cada banda i retirar.
Amb la salsa que ha quedat, afegir una copa de conyac, deixar reduir i triturar. Ha de quedar una salsa espessa i vermella.
Retirar el fil del rap i tallar-lo a rodanxes.
Servir acompanyat dels llagostins i la salsa pel damunt.