CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Tomàquets farcits de formatge de cabra i anxoves

 

Ingredients:

  • 6 tomàquets (un o dos per persona).
  • 100 grams de formatge de cabra fresc.
  • 50 grams de formatge semi-sec ratllat.
  • Un pot d’anxoves de l’Escala.
  • 50 grams de taquets de pernil dolç.
  • Orènga.
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva.

Preparació:

Un cop rentats els tomàquets, es talla la part superior i es reserva.

Es buiden els tomàquets amb l’ajuda d’una cullera.

Amb els formatges i la carn que hem tret dels tomàquets es fa una pasta a la que afegim les anxoves tallades ben petites.

Salpebrar els tomàquets per dins, tenint en compte que tant el formatge com les anxoves ja porten sal.

Omplir els tomàquets amb aquesta pasta i posar formatge ratllat pel damunt amb una mica d’orènga.

Posar-los al forn previament escalfat a 150° uns 8 minuts, els últims 3 minuts encendre el gratinador.

Servir acompanyats d’espàrrecs verds a la planxa.

Tags: Altres

Notícies semblants: