CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cassoleta de conill amb cargols

Ingredients:

  • Un conill tallat trossos mitjans
  • 1 Kg. de cargols
  • 2 cebes
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 dents d’all
  • Farina
  • 2 carquinyolis
  • 15 grams d’ametlles torrades
  • Julivert
  • Un got de vi blanc
  • Herbes aromàtiques (llorer, orenga, canyella, farigola), podeu fer servir un manat
  • 1/2 litre de brou de carn
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar bé els cargols, vàries vegades i poseu-los en aigua tèbia amb les herbes i els alls, i quan ja hagin sortit, poseu-hi la sal.

Escalfeu una mica d’oli en una cassola, i enrossiu-hi els trossos de conill salpebrats.

Poseu-hi després la ceba picada, el pebrot tallat ben menut, els alls sense pelar, les herbes i el fetge.

Quan tot això estigui cuit, traieu els alls i el fetge, i reserveu-los per a la picada.

Afegiu el tomàquet al sofregit, deixeu-ho coure una mica, i quan estigui fet, tireu-hi el conill.

Mulleu-ho amb el vi blanc, i deixeu que redueixi.

A continuació, poseu-hi els cargols, cobriu-ho amb el brou i deixeu-ho coure durant 15 minuts.

Mentrestant, feu una picada amb els alls, el fetge sense nervis, les ametlles, 2 alls crus, les ametlles, els carquinyolis i una mica de julivert.

Afegir una copa de conyac a la picada i incorporar-la a la cassola. Deixeu coure 15 minuts més, fins que el conill estigui tendre.

Tags: CARN

Notícies semblants: