Ingredients
- Un pit de pollastre per persona.
- 100 grams d’espinacs.
- Una dent d’all.
- Dues cullerades de crema de formatge (tipus Philadelphia).
- Uns quants pinyons.
- Dues patates petites per persona.
- Carabassó i albergínia.
- Tomàquets xerri.
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació
En una paella amb dues cullerades d’oli posar l’all trinxadet i quan estigui calent afegir els espinacs i cuinar a foc lent uns 5 minuts.
Afegir la crema de formatge, una mica de pebre, sal i els pinyons. Ha de quedar una crema d’espinacs una mica compacta.
Estirar un pit de pollastre obert en tres parts, sobretot que no es trenqui i salpebrar-ho.
Posar la crema d’espinacs i enrotllar. Perquè no s’obri clavar uns escuradents.
En una plata de forn amb una mica d’oli, posar al mig el pit de pollastre i al voltant unes mini patates obertes per la meitat i salpebrades.
Deixar coure al forn preescalfat uns 20 minuts.
Acompanyar amb albergínia i carabassó saltejat.