Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida de Quinoa


Ingredients:

  • 120 grams de quinoa
  • Un pebrot verd
  • Dos pebrots del “piquillo”
  • Una ceba tendra
  • Uns quants brots germinats
  • 10 grams d’algues wakame
  • Sal, vinagre d’arròs i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Posar la quinoa en un colador molt tupit i rentar-la dues vegades.

En un cassó, escalfar aigua amb sal, el triple d’aigua del volum de la quinoa.

Quan bulli, afegir la quinoa i quan torni a arrencar el bull, baixar el foc i coure-la uns 15 o 20 minuts. Seguir sempre les recomanacions de temps del productor. Deixar refredar.

En un bol preparar la resta d’ingredients tallats ben petits, la ceba, el pebrot verd, els pebrots del “piquillo” i posar sal, vinagre i oli.

Afegir-ho a la quinoa i remenar bé perquè agafi el gust de tots els ingredients.

Servir-ho fred, amb unes algues i brots germinats pel damunt.