Ingredients:
- 120 grams de quinoa
- Un pebrot verd
- Dos pebrots del “piquillo”
- Una ceba tendra
- Uns quants brots germinats
- 10 grams d’algues wakame
- Sal, vinagre d’arròs i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Posar la quinoa en un colador molt tupit i rentar-la dues vegades.
En un cassó, escalfar aigua amb sal, el triple d’aigua del volum de la quinoa.
Quan bulli, afegir la quinoa i quan torni a arrencar el bull, baixar el foc i coure-la uns 15 o 20 minuts. Seguir sempre les recomanacions de temps del productor. Deixar refredar.
En un bol preparar la resta d’ingredients tallats ben petits, la ceba, el pebrot verd, els pebrots del “piquillo” i posar sal, vinagre i oli.
Afegir-ho a la quinoa i remenar bé perquè agafi el gust de tots els ingredients.
Servir-ho fred, amb unes algues i brots germinats pel damunt.