Recepta de Cuina, Com es fa – Hamburgueses vegetals amb mozzarella


Ingredients per 6 hamburgueses:

  • Un carabassó no molt gran
  • Una pastanaga
  • Una ceba tendra petita
  • Un ou
  • 50 grams de mozzarella
  • Pa ratllat
  • Sal, pebre negre i dues cullerades d’oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar el carabassó, ratllar-lo amb la pell i deixar-ho escórrer, perquè tregui tota l’aigua que té.

Mentrestant, ratllar la pastanaga i tallar la ceba a trossets molt petits.

En un bol gran, posar el carabassó, la pastanaga, la ceba, la mozzarella i afegir un ou.

Amassar tot bé fins que quedin integrats tots els ingredients i salpebrar.

Anar afegint pa ratllat, de mica en mica, fins que quedi una massa una mica compacta per poder formar les hamburgueses.

Amb ajuda d’un motlle rodó fer les hamburgueses.

Fregir-les en una paella amb dues cullerades d’oli.