Ingredients (per quatre persones):
- 1/2 conill tallat petit
- 4 tasses (de cafè) d’arròs bomba
- Una ceba mitjana
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell petit
- Dos grans d’all i una mica de julivert
- Dos tomàquets madurs
- Una copa de conyac
- Una cullerada (de cafè) de pebre vermell dolç, una de cúrcuma i un altre de curry
- Un litre de brou de pollastre
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Salpebrar el conill i rostir-lo en una paella amb dues cullerades d’oli.
Afegir la ceba i remenar uns dos minuts.
Incorporar els pebrots i deixar coure uns cinc minuts més.
A continuació posar els alls i el julivert ben trinxat, donar una volta, afegir el conyac i deixar que s’evapori.
Incorporar els tomàquets ratllats, afegir el pebre vermell, la cúrcuma i el curry. Remenar bé i deixar a foc lent uns 10 minuts. Rectificar de sal.
Afegir l’arròs i remenar perquè s’integri amb tots els ingredients.
Posar el brou de pollastre ben calent i deixar coure uns 20 minuts, primer a foc fort i quan comenci a fer bombolles, baixar el foc.
Si cal, anar afegint aigua calenta.
No deixar reposar, és un arròs caldós. Servir calent i acabat de fer.