Recepta de Cuina, Com es fa – Musclos i navalles a la marinera


Ingredients:

  • 1/2 Kgde musclos de roca.
  • 1/2 Kgde navalles.
  • Una fulla de llorer.
  • El suc d’una llimona.
  • 1/2 got de vi blanc.
  • Una ceba mitjana.
  • Una cullerada petita de pebre vermell dolç i un polsim de pebre vermell picant.
  • Una cullerada petita de farina.
  • Sal, pebre negre, oli d’oliva i una picada d’all i julivert.

Preparació:

Primer fer els musclos al vapor. Per això, en una cassola posar els musclos, la fulla de llorer i el suc de la llimona i coure a foc mitjà uns 5 minuts, fins que siguin tots oberts.

Fer el mateix procés amb les navalles.

En una paella amb una mica d’oli, posar la ceba tallada a juliana i quan estigui daurada apartar-la del foc i posar el pebre vermell, dolç i picant, una miqueta de pebre negre i la farina. Tornar a posar la paella al foc i afegir el vi blanc i el suc dels musclos i les navalles al vapor. Remenar bé i reduir la salsa, uns 5 minuts a foc lent.

Afegir els musclos, les navalles i una picada d’all i julivert.