Ingredients:
- 1/2 Kg. de musclos de roca.
- 1/2 Kg. de navalles.
- Una fulla de llorer.
- El suc d’una llimona.
- 1/2 got de vi blanc.
- Una ceba mitjana.
- Una cullerada petita de pebre vermell dolç i un polsim de pebre vermell picant.
- Una cullerada petita de farina.
- Sal, pebre negre, oli d’oliva i una picada d’all i julivert.
Preparació:
Primer fer els musclos al vapor. Per això, en una cassola posar els musclos, la fulla de llorer i el suc de la llimona i coure a foc mitjà uns 5 minuts, fins que siguin tots oberts.
Fer el mateix procés amb les navalles.
En una paella amb una mica d’oli, posar la ceba tallada a juliana i quan estigui daurada apartar-la del foc i posar el pebre vermell, dolç i picant, una miqueta de pebre negre i la farina. Tornar a posar la paella al foc i afegir el vi blanc i el suc dels musclos i les navalles al vapor. Remenar bé i reduir la salsa, uns 5 minuts a foc lent.
Afegir els musclos, les navalles i una picada d’all i julivert.