CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Ous farcits de tonyina amb espàrrecs

Ingredients:

  • 4 Ous
  • Una llauna de tonyina amb oli d’oliva (200 grams)
  • Un pebrot del piquillo
  • 4 anxoves de l’Escala
  • 5 espàrrecs
  • Enciam
  • Sal, maionesa i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una olla amb aigua bullent, sal i unes gotes de vinagre, posar els ous i deixar uns 10 minuts.

Deixar refredar, pelar, tallar per la meitat i separar els rovells de les clares.

En un bol, posar els rovells, afegir la tonyina, dues cullerades de maionesa i remenar bé fins que quedi una massa per poder farcir les clares.

Amb aquesta massa omplir les clares.

Per sobre de cada ou, posar una mica de maionesa, mitja anxova i dues tires de pebrot.

Servir en una plata amb un fons d’enciam i espàrrecs al damunt.

Tags:

Notícies semblants:

Últimes Notícies