CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Lluç gratinat a l’allioli

Ingredients:

  • Un llom de lluç per persona
  • Un porro
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Una cullerada de farina
  • Un got gran de vi blanc
  • Allioli
  • Un manat d’espàrrecs verds
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una paella fer un sofregit amb la ceba i el porro tallat ben petit

Quan estigui daurat afegir una mica de sal i l’all tallat petit i remenar

Afegir una cullerada sopera de farina, remenar, posar el got de vi i deixar fins que quedi una salsa una mica espessa, sense parar de remenar perquè no s’enganxi la farina.

Colar aquesta salsa per un colador xinès i posar-la en una safata de forn

Incorporar els lloms de lluç i tapar-los amb una capa d’allioli pel damunt, si no voleu que tingui tant gust d’allioli, barrejar una mica de maionesa

Coure al forn preescalfat (dat i baix) a 180 graus uns 10 minuts.

Servir acompanyats d’uns espàrrecs verds fets al vapor.

Tags: PEIX

Notícies semblants: