Ingredients:
- Un llom de lluç per persona
- Un porro
- Una ceba
- Un gra d’all
- Una cullerada de farina
- Un got gran de vi blanc
- Allioli
- Un manat d’espàrrecs verds
- Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra
Preparació:
En una paella fer un sofregit amb la ceba i el porro tallat ben petit
Quan estigui daurat afegir una mica de sal i l’all tallat petit i remenar
Afegir una cullerada sopera de farina, remenar, posar el got de vi i deixar fins que quedi una salsa una mica espessa, sense parar de remenar perquè no s’enganxi la farina.
Colar aquesta salsa per un colador xinès i posar-la en una safata de forn
Incorporar els lloms de lluç i tapar-los amb una capa d’allioli pel damunt, si no voleu que tingui tant gust d’allioli, barrejar una mica de maionesa
Coure al forn preescalfat (dat i baix) a 180 graus uns 10 minuts.
Servir acompanyats d’uns espàrrecs verds fets al vapor.