Ingredients:
- 250 grams de farina de força.
- 60 grams de sucre.
- 5 grams de sal.
- 50 grams de llevat fresc.
- Una cullerada de canyella en pols.
- Una cullerada d’aigua de Azahar.
- 80 grams de mantega.
- La raspadura d’una llimona i d’una taronja.
- 3 ous.
- 100 ml. de llet sencera.
- 50 grams de pinyons.
- Fruita confitada.
Per fer la massa mare:
- 240 grams de farina de força.
- 5 grams de llevat fresc.
- 20 grams de mantega
- 145 ml. d’aigua.
Fer la massa mare:
Posar la farina en un bol i afegir el llevat, la mantega a punt de pomada i posar l’aigua a poc a poc, remenant contínuament fins que tinguem una massa homogènia. Deixar reposar uns 30 minuts.
Fer la coca:
Col·locar la massa mare i els 250 grams de farina de força en un recipient gran i afegir el sucre, el llevat, la sal, la canyella, l’aigua de Azahar, la mantega a punt de pomada, dos ous batuts i la raspadura d’una llimona i una taronja.
Pastar a mà i anar afegint la llet a poc a poc, fins a aconseguir una massa homogènia.
Estirar la massa amb un corró en una superfície enfarinada.
Col·locar la massa damunt una safata de forn i deixar fermentar uns 30 minuts.
Batre un ou i pintar la massa perquè quedi daurada. Posar la fruita pel damunt, els pinyons prèviament remullats i el sucre.
Coure al forn preescalfat a 200 graus, uns 10-15 minuts.