Ingredients:
- Un conill desossat
- Un llamàntol
- Sis gambes
- Sis vieires petites
- 10 pistatxos
- Una cullerada de maizena
- Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra
Preparació:
En una olla amb aigua bullent i sal posar el llamàntol i deixar-lo coure entre 12 i 18 minuts depenent del pes (1/2 Kg. 12′ – 1 Kg. 18′) i deixar-lo refredar
Pelar les gambes i reservar els caps
Netejar les vieires i separar el coral
En una cassola fer un fons amb els ossos del conill, els caps de les gambes i el coral de les vieires, deixant que redueixi a foc molt lent. Després passar-lo per un colador xinès i si cal espessir, afegir una cullerada de maizena
Treure les pinces i el cap del llamàntol i reservar-ho per fer el vermut
Pelar els pistatxos i posar-los en remull uns cinc minuts
Tallar el cos del llamàntol, les gambes i les vieires a trossos petits.
Estendre el conill i farcir-lo amb el marisc i els pistatxos tallats a làmines, enrotllar i lligar-ho amb fil.
Salpebrar i marcar-lo en una paella amb una mica d’oli, quan sigui daurat per tots costats, posar-ho en una safata de forn
Posar el fons reduït pel damunt i deixar coure al forn uns 10 minuts
Tallar en trossos i decorar el plat amb dues gambes i trossets de vieira pel costat.