Ingredients:
- Dues cues de rap per persona
- Un mango
- Un porro
- Dos grans d’all
- 150 ml. de nata per cuinar
- 4 claus d’olor
- Una culleradeta de curry
- Pistatxos
- Llavors d’rosella o sèsam
- Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra
Preparació:
Tallar el porro a rodanxes i posar-lo en una paella amb una mica d’oli, afegir els alls i deixar que es vagi fent a foc lent.
Afegir el mango a trossets i deixar coure fins que s’estovi
A continuació posar la nata, remenar i afegir el curry, els claus, la sal i el pebre i deixar a foc molt lent
Quan hi hagi espessit, treure els claus, triturar la salsa i passar-la per un colador xinès. Tornar a escalfar i reservar
Fer les cues de rap a la planxa o fregides
Per muntar el plat posar la salsa al fons, les cues de rap al damunt i decorar amb pistatxos i llavors d’rosella o sèsam.