CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cues de Rap amb salsa de mango al curry

Ingredients:

  • Dues cues de rap per persona
  • Un mango
  • Un porro
  • Dos grans d’all
  • 150 ml. de nata per cuinar
  • 4 claus d’olor
  • Una culleradeta de curry
  • Pistatxos
  • Llavors d’rosella o sèsam
  • Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Tallar el porro a rodanxes i posar-lo en una paella amb una mica d’oli, afegir els alls i deixar que es vagi fent a foc lent.

Afegir el mango a trossets i deixar coure fins que s’estovi

A continuació posar la nata, remenar i afegir el curry, els claus, la sal i el pebre i deixar a foc molt lent

Quan hi hagi espessit, treure els claus, triturar la salsa i passar-la per un colador xinès. Tornar a escalfar i reservar

Fer les cues de rap a la planxa o fregides

Per muntar el plat posar la salsa al fons, les cues de rap al damunt i decorar amb pistatxos i llavors d’rosella o sèsam.

Tags: PEIX

Notícies semblants: