Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre agredolç


1
758 shares, 1 point

Ingredients:

  • Dos pits de pollastre tallats a quadrats
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Un gra d’all
  • Dues cullerades de mel
  • Dues cullerades de soja
  • Dues cullerades d’aigua
  • Una cullerada de vinagre
  • Maizena
  • Sal, pebre negre, sucre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Salpebrar i marcar el pollastre en una planxa, volta i volta, que quedi daurat

Tallar la ceba en juliana i els pebrots a tires llargues

En una paella amb una mica d’oli, fregir la ceba, quan sigui daurada, afegir els pebrots i el gra d’all i deixar fer uns cinc minuts a foc lent

Barrejar tots els ingredients de la salsa, la soja, la mel, el vinagre, l’aigua i afegir una culleradeta petita de maizena, remenar-la bé i afegir-la al sofregit.

Deixar que redueixi una mica i incorporar el pollastre

Coure uns 10 minuts més a foc lent.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

1
758 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Excellent pensada, podeu fer arribar l’idea per fer-ho obligatori a tots els municipis de Catalunya, a Igualada haviat hi hauràn més gossos que personas, tots pixant per el centre de la ciutat. Al nostre edifici hiàn unes columnes de ciment armat, a les bases ja és visible el ferro del forjat. Celebro la vostre iniciativa !.-