CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre agredolç

Ingredients:

  • Dos pits de pollastre tallats a quadrats
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Un gra d’all
  • Dues cullerades de mel
  • Dues cullerades de soja
  • Dues cullerades d’aigua
  • Una cullerada de vinagre
  • Maizena
  • Sal, pebre negre, sucre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Salpebrar i marcar el pollastre en una planxa, volta i volta, que quedi daurat

Tallar la ceba en juliana i els pebrots a tires llargues

En una paella amb una mica d’oli, fregir la ceba, quan sigui daurada, afegir els pebrots i el gra d’all i deixar fer uns cinc minuts a foc lent

Barrejar tots els ingredients de la salsa, la soja, la mel, el vinagre, l’aigua i afegir una culleradeta petita de maizena, remenar-la bé i afegir-la al sofregit.

Deixar que redueixi una mica i incorporar el pollastre

Coure uns 10 minuts més a foc lent.

 

Tags: CARN

Notícies semblants: