Ingredients:
- Dos pits de pollastre tallats a quadrats
- Una ceba
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Un gra d’all
- Dues cullerades de mel
- Dues cullerades de soja
- Dues cullerades d’aigua
- Una cullerada de vinagre
- Maizena
- Sal, pebre negre, sucre i oli d’oliva verge extra
Preparació:
Salpebrar i marcar el pollastre en una planxa, volta i volta, que quedi daurat
Tallar la ceba en juliana i els pebrots a tires llargues
En una paella amb una mica d’oli, fregir la ceba, quan sigui daurada, afegir els pebrots i el gra d’all i deixar fer uns cinc minuts a foc lent
Barrejar tots els ingredients de la salsa, la soja, la mel, el vinagre, l’aigua i afegir una culleradeta petita de maizena, remenar-la bé i afegir-la al sofregit.
Deixar que redueixi una mica i incorporar el pollastre
Coure uns 10 minuts més a foc lent.