CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Mandongilles farcides de mozzarella, amb samfaina

Ingredients:

  • 1/2 Kg. de carn de vedella picada
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • Un ou
  • Dues llesques de pa de motlle sense crosta
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Dos o tres tomàquets madurs
  • Un got de llet
  • Boletes mini de mozzarella
  • Farina
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Salpebrar la carn, afegir-li un gra d’all ben picat i una mica de julivert

Posar en remull amb llet les dues llesques de pa

Afegir a la carn un ou i tornar a pastar fins que quedi compacta i a continuació posar les llesques de pa escorregudes i tornar a amassar fins que quedi tot ben compactat

Anar fent les mandonguilles i posant una boleta de mozzarella dins i enfarinar-les

Fregir les mandonguilles en oli ben calent i reservar-les en una cassola

Tallar la ceba en juliana, els pebrots a quadrats i l’all ben picat i fregir-lo, quan estigui rossejat, afegir els tomàquets ratllats i deixar coure uns 10 minuts a foc lent

Incorporar les mandonguilles i coure uns 10 minuts més a foc ben lent.

Tags: CARN

Notícies semblants: