Recepta de Cuina, Com es fa – Mandongilles farcides de mozzarella, amb samfaina


0
257 shares

Ingredients:

  • 1/2 Kg. de carn de vedella picada
  • Dos grans d’all
  • Julivert
  • Un ou
  • Dues llesques de pa de motlle sense crosta
  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Dos o tres tomàquets madurs
  • Un got de llet
  • Boletes mini de mozzarella
  • Farina
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Salpebrar la carn, afegir-li un gra d’all ben picat i una mica de julivert

Posar en remull amb llet les dues llesques de pa

Afegir a la carn un ou i tornar a pastar fins que quedi compacta i a continuació posar les llesques de pa escorregudes i tornar a amassar fins que quedi tot ben compactat

Anar fent les mandonguilles i posant una boleta de mozzarella dins i enfarinar-les

Fregir les mandonguilles en oli ben calent i reservar-les en una cassola

Tallar la ceba en juliana, els pebrots a quadrats i l’all ben picat i fregir-lo, quan estigui rossejat, afegir els tomàquets ratllats i deixar coure uns 10 minuts a foc lent

Incorporar les mandonguilles i coure uns 10 minuts més a foc ben lent.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
257 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.