Ingredients:
- Un quilo de musclos de roca
- Una ceba de Figueres
- Un got de vi blanc
- Dues cullerades de mantega
- Un gra d’all i una mica de julivert
- Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
Preparació:
En una cassola amb dues cullerades d’oli i dues de mantega, fem un sofregit amb la ceba i l’all, tot trinxat ben petit.
Mentre es va fent el sofregit, netegem els musclos i els fem al vapor (els posem en una cassola tapada, amb una mica d’aigua i deixem que s’obrin, màxim 5 minuts).
Quan la ceba està transparent, afegim el got de vi blanc, salpebrem i deixem que redueixi una mica.
Un cop oberts els musclos els afegim a la cassola junt amb una mica de l’aigua que han deixat anar. Posem el julivert pel damunt i deixem que s’acabin de fer 5 minuts més, remenant la cassola perquè s’integrin amb la salsa.
Se serveixen acompanyats d’unes patates fregides, tallades gruixudes.